Lucrările la podul și la pasajul de la Ițcani riscă să întârzie din cauza organizării de șantier


Intră acum și în grupul de

Nici nu au început lucrările de reabilitare a podului și a pasajului de peste râul Suceava, de la Ițcani, că deja conducerea Primăriei se declară nemulțumită de modul de organizare a acestora.

comandament primarie

La comandamentul de marți dimineața, primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că nu-i place modul de organizare al lucrărilor la pod și la pasaj și le-a recomandat constructorilor să lucreze în paralel, dar să aducă și forță de muncă suplimentară.

„Nu-mi place modul de organizare de la podul de peste râul Suceava, de la Ițcani. Am văzut că au întors, că săptămâna viitoare fac organizarea de șantier. Noi am stabilit foarte clar că la data de 1 iulie ne apucăm de trabă. Din punctul meu de vedere organizarea de șantier trebuia făcută de săptămâna aceasta”, a declarat Ion Lungu.

El le-a recomandat constructorilor să lucreze în paralel, în măsura în care se poate, la podul și la pasajul peste râul Suceava, astfel încât traficul să nu fie afectat foarte mult.

„Eu nu sunt specialist, dar din experiența lucrărilor la podul și la pasajul peste râul Suceava de la Burdujeni, se poate lucra sub pod, sub pasaj, fără să afecteze circulația. Le cer să se organizeze, să aducă forță de muncă suplimentară și sper ca în cele din urmă să ne încadrăm în grafic și să terminăm lucrările”, a mai spus Lungu.


Intră acum și în grupul de