Un şofer timişorean s-a aplecat după telefon şi s-a răsturnat cu maşina într-un pârâu, în judeţul Suceava


Intră acum și în grupul de

Şoferul unei maşini şi pasagera acestuia au scăpat doar cu câteva răni uşoare, după ce s-au răsturnat în albia unui pârâu de pe raza judeţului Suceava. Bărbatul, un timişorean în vârstă de 30 de ani, a pierdut controlul asupra volanului în momentul în care s-a aplecat să-şi ridice telefonul mobil.

Potrivit IPJ Suceava, duminică seara, un bărbat de 30 ani, din municipiul Timişoara, judeţul Timiş, în timp ce conducea autoturismul, pe D.C. Tărnicioara, în afara localităţii Stulpicani, în aproprierea podului peste pârâul „Muncel”, datorită faptului că în timpul mersului a avut preocupări de natură a-i distrage în mod periculos atenţia, încercând să-şi ridice telefonul căzut lângă picioare, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în albia pârâului „Muncel”, la o diferenţă de nivel de aproximativ 3 metri.

telefon la volan

„În urma impactului a rezultat  rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerei de 18 ani, din comuna Ostra.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural”, a mai precizat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de