Stadionul de la Liceul cu Program Sportiv Suceava rămâne fără tribune și vestiare


Intră acum și în grupul de

Proiectul de amenajare a unui teren de fotbal la Liceul cu Program Sportiv Suceava după standardele UEFA ridică mari probleme municipalității.

Printr-o greșeală de proiectare stadionul nu a fost prevăzut cu tribune și vestiare, ceea ce înseamnă că acesta nu poate fi omologat.

comandament

Ulterior, s-a adus în discuție problema semnalată și s-a propus realizarea tribunelor și a vestiarelor, suma ce putea fi alocată pentru acestea fiind de maximum 100.000 lei.

În cadrul comandamentului de lucrări, de marți dimineața, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a arătat nemulțumit de faptul că lucrurile nu se îndreaptă și nu există o colaborare eficientă între conducerea Liceului Sportiv și constructori.

„Eu nu pot să fiu și primar și director de școală și diriginte de șantier. Stadionul era inițial prevăzut pentru antrenament, după aceea s-a venit cu ideea să fie autorizat. Trebuiau să aducă propunerea concretă de proiect. Dacă nu au adus o să rămână așa cum este, teren de antrenament, și cu asta la revedere”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de