O femeie din Câmpulung Moldovenesc a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut dintr-o căruță


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 58 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a ajuns marți seara la spitalul din localitate în stare gravă, după ce a căzut dintr-o căruță condusă de un bătrân de 72 de ani.

IPJ Suceava a informat că incidentul s-a petrecut marți seara, în jurul orei 19.10, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, după ce căruța condusă de bătrânul de 72 de ani, din localitate, s-a balansat din cauza unei denivelări în carosabil, la efectuarea unui viraj la stânga.

caruta

Astfel, femeia de 58 de ani aflată în vehicul, pe partea dreaptă, a căzut pe carosabil suferind leziuni. Inițial, ea a declarat că nu are leziuni grave și nu dorește să fie transportată la spital, motiv pentru care bătrânul a ajutat-o să urce din nou în căruță și a transportat-o la domiciliul său aflat în apropiere.

Însă, după câteva minute, văzând că starea sa de sănătate se agravează, femeia a solicitat unei vecine să apeleze 112 și să anunțe accidentului. Ulterior, femeia a fost transportată cu un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii au arătat că bătrânul a fost supus testării cu aparatul etilotest, însă nu a reușit să finalizeze nici un test, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-a recoltat o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, nici victima nu a putut să fie testată cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, însă i s-au recoltat probe de sânge.


Intră acum și în grupul de