Marți și miercuri se oprește alimentarea cu apă potabilă pe mai multe străzi din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

ACET Suceava anunță întreruperea furnizării apei potabile în zilele de marți și miercuri, 21 și 22 iulie 2015, pe mai multe străzi din municipiu.

apa robinet

Reprezentanții ACET au informat că în cursul zilei de marți, 20 iulie, apa rece va fi sistată între orele 08.00 şi 18.00, în Burdujeni, în zona cartierului Cuza Vodă 3 pe străzile General Iacob Zadik, Grigore Antipa, Cuza Vodă de la intersecţia cu str. Calea Unirii până la intersecţia cu str. Ecaterina Teodoroiu.

De asemenea, nu vor avea apă rece la robinete sucevenii de la blocurile 40A şi 59A de pe Calea Unirii și cei racordați la punctele termice Cuza Vodă 3,Cuza Vodă 6 și Şcoala Specială.

Miercuri, pe 22 iulie, apa potabilă va fi sistată între orele 08.00 şi 18.00, în cartierul Burdujeni, în zona străzii Păcii de la intersecţia cu str.Traian Popovici până la intersecţia cu str.Eroilor și la blocurile 54 şi 84 de pe str.Eroilor.

Sistarea apei potabile are loc în vederea executării unor lucrări programate necesare implementării proiectului „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată din municipiul Suceava”, precizează reprezentanţii ACET Suceava.

 


Intră acum și în grupul de