15 august, termenul pentru finalizarea lucrărilor la podul peste râul Suceava, de la Ițcani. La pasaj, lucrările se întind până la finele lui octombrie


Intră acum și în grupul de

Reprezentanții firmei Victor Construct au avansat la comandamentul de lucrări de marți dimineața, de la primărie, un nou termen pentru finalizarea reabilitării podului peste râul Suceava, de la Ițcani. Conform proiectului inițial, termenul de excuție era de o lună de la data începerii lucrărilor, adică sfârșitul acestei luni.

comandament lucrari

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a declarat că lucrările la podul peste apa Sucevei, de la Ițcani, sunt în întârziere din cauza unor probleme ce au apărut pe parcurs. Lucrărările la pod au demarat la data de 1 iulie, iar traficul a fost închis parțial, și nu total așa cum dorea inițial.

Harșovschi a explicat că reprezentanții firmei de construcții nu au luat în calcul lucrările neprevăzute ce ar putea apărea pe parcurs și din acest motiv a fost înaintat acum termenul de 15 august pentru finalizarea reabilitării podului.

„Lucrările la podul peste apa Sucevei sunt în întârziere. Ei nu au luat în calcul neprevăzutul și spun că în jur de 15 august vor fi finalizate lucrările la pod”, a declarat Lucian Harșovschi.

El a mai arătat că la data de 1 august constructorii se vor apuca de execuția reabilitării pasajului peste calea ferată de la Ițcani. În acest sens, având în vedere că sunt lucrări ample, care necesită o perioadă de timp mai mare, reabilitarea se va întinde pe o perioadă de trei luni.

Totodată, Harșovschi a menționat că circulația feroviară va fi închisă pe anumite porțiuni.

„Sperăm noi ca acest termen să nu fie chiar de trei luni de zile pentru că sucevenii din zonă au nevoie de un trafic mai puțin congestionat”, a precizat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

 


Intră acum și în grupul de