O familie din Vrancea s-a rătăcit la cules de ciuperci într-o pădure din apropiere de Broșteni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Focşani, venit împreună cu tatăl său, sora sa şi un verişor la cules de ciuperci într-o pădure din apropiere de Broșteni a alertat jandarmii suceveni că familia sa s-a rătăcit.

ciuperci padure

Potrivit Jandarmeriei Suceava, tânărul a relatat faptul că în cursul dimineţii de miercuri a plecat în pădure să culeagă ciuperci, fiind însoţit de tatăl său, sora sa şi un verişor, toţi domiciliaţi în judeţul Vrancea şi având vârsta de 40, 15 şi respectiv 14 ani. În jurul orei 12, băiatul a constatat că rudele sale nu s-au întors la un punct de întâlnire convenit anterior şi le-a căutat în zadar timp de două ore. Fiind îngrijorat de faptul că acestea nu cunoşteau zona, a decis să solicite sprijinul autorităţilor.

Astfel, imediat au pornit în căutarea persoanelor rătăcite trei jandarmi montani, un poliţist, un lucrător al Ocolului Silvic Broşteni şi trei localnici.

„Două dintre persoane au fost găsite la ora 14.50 în zona „Neagra”, iar a treia la ora 15.05 în zona „Căboaia”, la distanţe de aproximativ 3 kilometri de Broşteni”, se arată într-un comunicat al jandarmilor.

Cele trei persoane au fost conduse în oraşul Broşteni, fără a prezenta probleme de sănătate.

 


Intră acum și în grupul de