Un tânăr sucevean a plătit 1.800 de lei pentru o replică de telefon mobil. Vezi cum a fost posibil!


Intră acum și în grupul de

Un tânăr sucevean și-a luat țeapă la cumpărarea unui telefon mobil de pe un site de anunțuri, chiar dacă a verificat coletul la primire. Bărbatul a plătit o sumă considerabilă pentru o replică, bani cu care și-ar fi putut achiziționa dintr-un magazin specializat un telefon destul de performant.

SMS telefon

 

Potrivit Poliției Județene, vineri dimineața, un tânăr de 30 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat polițiștii despre faptul că a fost înşelat cu un telefon mobil de o persoană necunoscută.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în cursul zilei de miercuri, 5 august, tânărul a găsit un anunț pe un site prin care se oferea spre vânzare un telefon mobil performant, la preţul de 1.800 lei.

După ce a contactat persoana care a postat anunţul, suceveanul a primit asigurări că  telefonul este original şi a convenit cu vânzătorul ca tranzacţia să aibă loc prin intermediul unei firme de curierat, în sistem ramburs.

Astfel, a doua zi, pe 6 august, tânărul sucevean a primit coletul, a achitat contravaloarea şi a verificat, dar a constatat faptul că a primit o replică şi nu un telefon original.

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de