Tamponări în lanț, la Dumbrăveni și Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Duminică seara, pe raza comunei Dumbrăveni, dar și în orașul Vicovu de Sus, au avut loc două accidente rutiere în lanț cauzate de neatenția la volan, în urma cărora trei persoane au fost rănite ușor.

accident politie

Potrivit Poliției Județene, un prim accident a fost semnalat în interiorul comunei  Dumbrăveni, în jurul orei 18.50, după ce o șoferiță de 44 de ani, din  judeţul Botoşani, a intrat în coliziune cu o mașină care venea din sens opus.

Șoferița nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga pentru a pătrunde pe un drum județean, astfel, mașina condusă de femeie s-a tamponat cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 27 de ani, tot din judeţul Botoşani.

În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani a acroşat o altă mașină la volanul căreia se afla un bărbat de 39 de ani, din comuna Dumbrăveni, după care l-a accidentat pe un pieton de 41 ani din localitate, care se afla pe acostament.

Totodată, în accident a fost rănit și șoferul de 27 de ani.

Câteva ore mai târziu un alt accident a fost anunțat în oraşul Vicovu de Sus. Poliția Județeană a informat că în jurul orei 21.15, pe strada Ştefan cel Mare, un tânăr de 23 de ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul, a efectuat virajul la stânga spre o uliţă, fiind acroşat de  autoturismul condus în aceeaşi direcţie de mers de un tânăr de 19 ani din comuna Vicovu de Jos, angajat în depăşire.

Ca urmare a tamponării dintre cele două mașini, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani a acroşat un alt autoturism staţionat într-o parcare. Șoferul de 23 de ani a fost rănit ușor.

În ambele cazuri polițiștii au testat cu aparatul etilotest șoferii implicați în accidente, rezultatele fiind negative, și au deschis dosare penale.

 

 


Intră acum și în grupul de