Sucevean prins de jandarmi după ce a cumpărat țigări de contrabandă din Bazar


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Suceava, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava, după ce jandarmii suceveni l-au prins cu 670 de pachete de țigări pe care le-a cumpărat din Bazar.

tigari

Potrivit jandarmilor suceveni, sâmbătă, 15 august, în jurul orei 11.00, un echipaj de jandarmerie a observat, în apropierea Complexului Comercial Bazar, o persoană care aranja niște bunuri în portbagajul unui autoturism.

La vederea jandarmilor, bărbatul a devenit agitat, motiv pentru care forțele de ordine au verificat mașina suceveanului.

Astfel, jandarmii au constatat că în mașină, pe bancheta din spate și în portbagaj se afla cantitatea de 340 de pachete de țigări fără timbru fiscal și 330 de pachete de țigări ce aveau aplicate timbre fiscale emise de autoritățile din Ucraina.

Suceveanul le-a declarat jandarmilor că a cumpărat țigările de la o persoană necunoscută, cu intenția de a le comercializa ulterior.

„Autoturismul a fost indisponibilizat, iar persoana în cauză a fost predată  polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava pentru continuarea cercetărilor, fiind apoi reținută pentru 24 de ore și introdusă în arestul IPJ Suceava”, au informat reprezentanții Jandarmeriei Suceava.

 


Intră acum și în grupul de