Bărbat tăiat cu un cuter în parcarea unui supermarket din Suceava pentru că ar fi avut o relație amoroasă cu soția agresorului

Un bărbat în vârstă de 29 ani, din oraşul Salcea, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Potrivit Poliției Județene, el ar fi lovit cu un cuter în zona mandibulei stângi un bărbat de 34 ani, din comuna Vereşti, cu care se cunoștea.

foto retinere  2

Polițiștii suceveni au arătat că fapta s-a petrecut sâmbătă dimineața, în jurul orei 10:25, în parcarea unui supermarket din municipiul Suceava, după ce bărbatul din Vereşti a făcut câteva cumpărături alături de soția sa.

După ce au ieșit din magazin, cei doi s-au întâlnit cu tânărul din Salcea, pe care îl cunoşteau, fiind prieteni. Acesta din urmă i-a cerut bărbatului de 34 de ani să-l ajute să împingă autoturismul care se defectase, pentru a porni.

Însă, în timp ce bărbatul de 34 de ani vorbea la telefon cu fratele său, tânărul l-a lovit cu un cuter în zona mandibulei stângi, fără ca cei doi să aibă vreo discuţie în contradictoriu, după care autorul a fugit de la faţa locului.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

„În urma măsurilor întreprinse cu operativitate de poliţiştii judiciarişti şi cei din cadrul grupelor Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, care a recunoscut fapta comisă, declarând verbal că l-a agresat pe bărbatul de 34 de ani din gelozie, pe motiv că acesta din urmă ar fi avut o relaţie cu soţia sa”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

foto retinere autor agresiune ipj suceava 16.08.2015

Sursa citată a mai arătat că poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au preluat cercetările în acest caz, iar victima a fost examinată din punct de vedere medico legal.

„Agresorul a fost prezentat procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care, în urma probatoriului administrat, a emis pe numele inculpatului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au menționat reprezentanții Poliției Județene.