Ministrul Agriculturii Daniel Constantin aduce Caravana PNDR 2020 în judeţul Suceava


Intră acum și în grupul de

Caravana PNDR 2020, organizată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, se va afla în județul  Suceava, în zilele de 17 și 18 august 2015, în vederea promovării Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală și înregistrării de noi membri.

Potrivit unei informări a MADR, cu această ocazie, vor fi susținute patru conferințe de informare și prezentarea a PNDR 2014 – 2020 și vor fi realizate două vizite de lucru la proiecte finanțate prin PNDR 2007 – 2013.

Astfel, luni, 17 august, conferinţele vor avea loc în localităţile Poiana Stampei şi Panaci, unde va fi prezent şi secretarul de stat pentru dezvoltare rurală în cadrul MADR, George Turtoi. El va vorbi despre mediul rural românesc în context european.

La Dorna Candrenilor este programată vizitarea piscinei acoperite construită la pensiunea ”La Bella Vista”, printr-un proiect finanţat prin PNDR cu 104.140 de euro.

daniel constantin si catalin nechifor la federatia agricultorilor de munte-Dorna (1)

Marţi, 18 august, la conferinţele ce vor fi susţinute în localităţile Vama şi Baia, va participa şi ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, care va vorbi, de asemenea, despre mediul rural românesc în context european.

Totodată, acesta va vizita la Mălini, o fermă de vaci de carne, modernizată printr-un proiect finanţat prin PNDR cu 177.900 de euro.

“Prin intermediul caravanei PNDR 2020 se creează oportunitatea unui dialog direct cu beneficiarii fondurilor europene și cu oficialitățile cu scopul de a înțelege corect și concret mecanismul de accesare al fondurilor europene”, se mai precizează în informarea MADR.

 


Intră acum și în grupul de