Ion Lungu face apel la Victor Construct să grăbească finalizarea lucrărilor din fața Prefecturii


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut un apel la reprezentanții firmei de construcții Victor Construct din Botoșani ce se ocupă de reabilitarea zonei din fața Prefecturii să se grăbească și să finalizeze până la data de 15 septembrie lucrările.

lucrari prefectura (4)

La comandamentul de marți dimineața, de la Primărie, edilul-șef al orașului, proaspăt întors din concediu, a ținut să le atenționeze pe constructori să se grăbească cu realizarea lucrărilor cu fonduri europene din zona centrală.

„Haideți măcar până la 15 septembrie să ieșim cu lucrările mari de acolo. Măcar din fața Palatului Administrativ să ieșim cu lucrările, să putem avea acces corect la Consiliul Județean”, le-a spus Lungu constructorilor.

Totodată, edilul orașului a apreciat calitatea lucrărilor ce s-au făcut până în momentul de față.

„Singura bilă albă de acolo, cât am văzut eu și mă pricep, lucrările sunt bine executate, de calitate”, a spus Ion Lungu.

Amintim că lucrările din faţa Palatului Administrativ din municipiul Suceava au început la finele lunii iunie și presupun înlocuirea carosabilului cu plăci de granit.

După finalizarea lucrărilor, zona va fi pietonală, dar cu posibilitate de acces auto, și vor exista 36 de locuri de parcare.

 


Intră acum și în grupul de