Primarul Lungu: Sperăm ca într-o zi să avem sprijin guvernamental solid ca să putem face un nou stadion la Suceava


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu s-a intors din concediu si sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.

„Cateva prioritati valabile pana la finele anului. O sa vedeti ca o sa avem o toamna fierbinte la Suceava. De grad zero e asigurarea caldurii si apei calde;  finalizarea proiectelor europene si suntem in discutii cu Victor Construct de la care astept un grafic de lucrari foarte pertinent;  pregatirea unitatilor de invatamant pentru noul an scolar. Voi merge in peroada urmatoare la scoli. La Centrul Cultural Bucovina lucrurile se intind.  Va fi inaugurat pana la finele lui septembrie.

Nu e o chestiune populista, dar vrem nocturna pe ARENI. Sper ca si CL sa fie de acord ca maxim prin octombrie sa avem nocturna si sa vina si rezultatele.

Legat de negocierea cu operatorii de distributie agent termic. Se negociaza si sper ca saptamana asta sa finalizam actiunea. Nu e usoara.

ion lungu (4)

 

Sper si cred ca in maxim doua luni, pasajul de la calea ferata de la Itcani sa fie finalizat. Le-am cerut constructorilor sa suplimenteze forta de munca.

Spuneam ca ne-am trezit cu Suceava -Capitala europeana culturala. Asta e situatia. Mergem inainte. Vreau sa am o discutie cu echipa de voluntari care lucreaza acum. Se poate sa cerem ajutorul contracost unor profesionisti. Toate se vor sparge in capul primarului. Incerc sa salvam ce se mai poate salva pana pe 10 octombrie. Avem o problema cu strategia care e piesa de baza. Nu putem merge sa ne facem de ras cu trei foi la concurs.

Maine voi avea o discutie cu voluntarii din comisia formata. Ar trebui o finantare pentru strategie. Cu claca asta colectiva la acord global nu facem fata.

Imi doresc ca handbalul sa revina in prima liga. Sunt procese pe rol cu Curtea de Conturi si apoi sper sa putem finanta handbalul cum a fost odata.

Speram ca intr-o zi sa avem sprijin guvernamental solid ca sa putem face un nou stadion la Suceava. Tot ce s-a facut nou in materie de stadioane a fost cu sprijin de la Guvern. Pana atunci, asta e situatia si daca cineva ne promite ca facem stadionul, ma gandesc daca il sustin in alegeri. Eu am sperat la stadion nou si sala polivalenta, dar nu a iesit. Asta e.

La Palatul administrativ in fata s-au facut lucrari bune pana acum. Dar se lucreaza haotic. Va trebui sa lucram ca sa nu deranjam activitatea la palat.”


Intră acum și în grupul de