Hoți de combustibil, prinși de polițiști pe raza comunei Iacobeni

Patru tineri cu vârste cuprinse între 21 și 29 de ani s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat, după ce polițiștii din Iacobeni i-au prins cu patru canistre în care se aflau peste 60 de litri de combustibil pentru care nu au putut prezenta documente de proveniență.

canistre combustibil 1

Poliția Județeană a informat că sâmbătă, la puțin timp după miezul nopții, polițiștii din Iacobeni au oprit pentru control, pe raza comunei, un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Mașina era condusă de un tânăr de 21 de ani, din comuna Stulpicani, iar în interior se aflau ca pasageri doi bărbați de 26 și 29 de ani, ambii din comuna Stulpicani şi  o tânără de 28 de ani, din comuna Vama.

„În urma controlului, polițiștii au identificat în portbagajul autoturismului 11 canistre din plastic din care 4 erau cu combustibil, respectiv 55 litri de motorină și  8 litri de benzină, pentru care cei patru nu au putut prezenta documente de proveniență”, au transmis reprezentanții Poliției Județene.

Sursa citată a mai arătat că mașina a fost condusă la sediul poliției, iar în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că respectivul combustibil provine din furtul din seara zilei de 21 august a.c., dintr-o autobasculantă ce aparține unei firme din comuna Ciocănești.

Totodată, poliștii au mai stabilit faptul că suspecţii sunt și persoanele bănuite de comiterea unui furt de motorină din noaptea de 17 spre 18 august a.c., dintr-un utilaj al unei firme din comuna Pojorâta ce se afla parcat pe raza comunei Ciocănești.