Olarean sanctionat cu ridicarea sprijinului politic


Intră acum și în grupul de

Din cei 36 de membri ai BPJ al PD Suceava care au votat, 33 au fost pentru ridicarea sprijinului politic, doi s-au abtinut, iar un vot a fost impotriva.

Decizia BPJ urmeaza sa fie comunicata Biroului Permanent National care va putea lua o decizie in acest caz intrucit Olarean este parlamentar.

Sanctiunea propusa de BPN urmeaza sa fie validata de Consiliul National de Coordonare al PD.

Saptamina trecuta, Aurel Olarean a fost acuzat de 3 politisti din Radauti aflati in misiune ca masina in care se aflau a fost blocata in trafic de autoturismul deputatului. Politistii sustin ca partalamentarul PD i-a somat sa coboare din masina, sa stea cu miinile sus la perete si sa dea o serie de explicatii. Totodata, domnul Olarean i-a pus pe politisti sa sufle in fiola si a mers la sediul Politiei din Radauti pentru a afla daca acestia chiar fusesera trimisi in misiune. In mai multe rinduri, deputatul PD de Suceava a negat ca lucrurile ar fi stat chiar asa cum sustin cei trei politisti. Nemultumit de reactia sefului sa pe linie de partid, presedintele PD Suceava Eugen Uricec, Aurel Olarean a anuntat ca l-a dat pe acesta in judecata, pentru calomnie. Anterior, domnul Uricec declarase pentru presa locala ca gestul domnului Olarean este unul incalificabil. Rezultatele anchetei efectuate la Radauti de Corpul de Control al Politiei Romane, inca n-au fost date publictatii. In iulie 2004, suparat ca nu obtinuse un loc eligibil pentru alegerile parlamentare, Aurel Olarean a demisionat din PD. Cererea acestuia nu a fost inregistrata, in schimb Aurel Olarean a fost trecut pe pozitia a doua pe lista pentru Camera Deputatilor, pozitie care i-a asigurat un loc de parlamentar


Intră acum și în grupul de