Patru scandalagii dintr-un bar din Câmpulung Moldovenesc au fost reținuți de polițiști


Intră acum și în grupul de

Patru bărbați cu vârste cuprinse între 29 şi 31 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava, ei fiind identificați de polițiști după mai bine de o săptămână de la producerea unui scandal ce a avut loc în incinta unui bar din Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit Poliției Județene, la data de 16 august a.c., după miezul nopții, polițiștii din municipiul Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați despre faptul că într-un bar din localitate a avut loc un scandal.

politie razie bar disco

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe soţul administratorei barului, un bărbat de 38 de ani, care le-a declarat că în urma unui conflict spontan, câțiva clienți s-au manifestat agresiv fizic şi verbal faţă de el şi de soţia sa în momentul în care le-au solicitat să părăsească localul.

Polițiștii au mai arătat că în altercaţie a intervenit şi un alt bărbat de 37 ani, din Câmpulung Moldovenesc, client al barului, care a fost agresat fizic de grupul de bărbaţi care se manifestau agresiv.

„Din cercetările efectuate, poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi, bănuite de comiterea faptei fiind mai multe persoane cu trecut infracţional în sfera faptelor cu violenţă”, au informat polițiștii suceveni.

Astfel, după efectuarea de cercetări şi administrarea de material probator, poliţiştii i-au identificat pe toţi cei implicaţi în altercaţie, iar în cursul zilei de luni, 24 august, s-a procedat la reţinerea pentru 24 ore a patru persoane cu vârste cuprinse între 29 şi 31 de ani.

Acestea sunt cercetate pentru săvârşirea infacţiunilor de  tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi alte violenţe şi distrugere.

„Cei patru au fost introduşi în arestul  I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri de măsuri preventive”, au menționat reprezentanții IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de