Două persoane urmărite la nivel național au fost identificate de polițiștii suceveni


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de luni, 24 august a.c., poliţiştii judiciarişti suceveni au fost angrenaţi într-o acţiune pentru identificarea unor persoane urmărite la nivel local, naţional şi internaţional. Ca urmare a mobilizării, un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, iar o femeie de 34 de ani care a fost semnalată ca dispărută de la domiciliu a fost predată poliţiştilor din cadrul Secţiei 10 P.R. Păltinoasa pentru continuarea verificărilor.

retinere politie arest mascat

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în baza informaţiilor şi datelor obţinute, la nivelul Poliției municipiului Rădăuţi a fost constituită o echipă de căutare și reținere a unui tânăr de 29 ani, din comuna Piatra Şoimului, judeţul Neamţ.

Bărbatul a fost identificat pe raza comunei Sucevița, la locuinţa unei femei din localitate.

El figura ca urmărit naţional din data de 21 ianuarie a.c., pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru mai multe infracţiuni de furt şi infracţiuni la regimul silvic.

„A fost constituită o escortă din poliţişti cu vehicule din dotare, care  l-a transportat și introdus pe bărbatul de 29 de ani în arestul I.P.J. Suceava”, au menționat polițiștii suceveni.

Sursa citată a mai arătat că și un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului a identificat-o pe o femeie de 34 ani, din comuna Zvoriştea, care figura urmărită din data de 21 august a.c.. Aceasta a fost semnalată ca dispărută de la domiciliu de soţul acesteia.

„Cea în cauză a fost condusă la sediul Poliției Gura Humorului și predată poliţiştilor din cadrul Secţiei 10 P.R. Păltinoasa pentru continuarea verificărilor”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de