Acasă Actualitate Eugen Bejinariu se considera calomniat de presedintele Traian Basescu

Eugen Bejinariu se considera calomniat de presedintele Traian Basescu


Intră acum și în grupul de

Un cotidian central a publicat recent un articol potrivit caruia interese economice leaga grupuri din jurul presedintelui Traian Basescu de cel al fostului premier Adrian Nastase.

Cotidianul respectiv citeaza o declaratie facuta in urma cu aproape un an de Traian Basescu potrivit careia „din mafia personala a lui Adrian Nastase fac parte Eugen Bejinariu, Ionel Blanculescu si Gabriel Oprea, oameni care sunt condusi din umbra de cuplul Bittner- Petrache”.



Bejinariu a declarat joi ca „acea afirmatie a lui Traian Basescu este o afirmatie calomnioasa care, de fapt, face parte din registrul actualului presedinte si trebuie tratata ca atare”. Deputatul sucevean a evitat sa precizeze daca il va actiona in instanta pe presedinte dar a subliniat ca nu crede in coincidente aratind ca „este cea mai mediatizata afirmatie a presedintelui Basescu”.

„Tot ceea ce am intreprins eu si inainte de 2000 si dupa 2000, ca activitate profesionala sau extraprofesionala a fost legal. Faptul ca am fost cenzor, pana in 2000, la cateva societati, nu are nici o legatura cu afirmatia lui Traian Basescu. Mai mul de atat, eu am fost si sunt o persoana care nu ma limitez la activitatea de opt ore de serviciu si, prin urmare mi-am cautat si alte activitati adiacente care sunt in legatura cu pregatirea mea profesionala. Am muncit si eu, si familia mea, dar nu am facut lucruri ilegale, ci doar ceea ce prevedea legea”, a spus Bejinariu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version