Cinci persoane rănite într-un accident petrecut în afara localităţii Horodnic de Sus


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane au fost rănite miercuri după-amiază într-un accident rutier petrecut în afara localităţii Horodnic de Sus, după ce un tânăr șofer nu a păstrat distanța în mers și s-a izbit în mașina din fața sa.

accident politie

Potrivit Poliției Județene, accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.48, tânărul șofer de 20 de ani, din comuna Satu Mare, intrând în coliziune față-spate cu autoturismul condus de o femeie de 36 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei, care a redus viteza.

Totodată, mașina condusă de femeia de 36 de ani a fost proiectată în autoturismul din fața sa care era condus de un bărbat de 50 de ani, din oraşul Vicovu de Sus.

Polițiștii au arătat că în urma impactului au fost rănite ușor trei tinere, din comuna Marginea, pasagere în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, a șoferiței de 36 de ani și a pasagerei din autoturismul acesteia, o femeie de 25 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

 


Intră acum și în grupul de