Doua persoane disparute dupa ce au fost luate de apele involburate ale Sucevei


Intră acum și în grupul de

O a treia persoana, care a cazut in apa a reusit sa se salveze. Cele doua persoane disparute sunt cautate de echipaje ale pompierilor si jandarmilor.

Cinci persoane si zeci de oi care se aflau izolate pe o insula formata pe raul Suceava au fost salvate, vineri, de echipaje ale Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Suceava, dar aproape 400 de oi nu au mai putut fi salvate si au fost luate de ape.

Pompierii suceveni au intervenit, vineri, pentru stingerea incendiilor provocate de trasnet la doua gospodarii din localitatile Vascauti si Zamostea.

Potrivit unui raport privind interventia si consecintele fenomenelor meteorologice periculoase inregistrate in judetul Suceava intocmit de Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, in 26 de localitati sucevene sute de gospodarii si hectare de teren agricol din judetul Suceava au fost afectate sau inundate in urma ploilor torentiale din noaptea de joi spre vineri, iar alte zeci de kilometri de drumuri comunale si portiuni de drumuri judetene au fost deteriorate sau colmatate.


Intră acum și în grupul de