Vezi în ce stadiu se află lucrările la cinematograful multiplex Cinema City din Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Începând din această toamnă, Iulius Mall Suceava, parte a grupului de companii Iulius, cel mai mare dezvoltator român de centre comerciale de tip mall din ţară, le va oferi clienţilor săi experienţa cinematografică de ultimă generaţie. Astfel, lucrările de amenajare a multiplexului se află la un nivel foarte avansat, conform graficului, iar dotările şi echipamentele de care vor dispune sucevenii sunt la cele mai ridicate standarde.  

 Cinema City 01

Potrivit unui comunicat al Iulius Mall Suceava, cunoscutul operator internaţional de multiplexuri Cinema City va deschide la Iulius Mall Suceava opt săli complet digitalizate, cu peste 1.300 de locuri, care vor ocupa o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp.

„În prezent, toate sălile sunt delimitate prin pereţi despărţitori, iar gradenele au fost finalizate la nivel de structură metalică şi turnare beton. Lucrări similare de configurare s-au efectuat şi în ceea ce priveşte camerele de proiecţie şi cele tehnice şi au demarat amenajările spaţiilor aferente lobby-ului şi caselor de bilete. De asemenea, se lucrează concomitent la sistemul de ventilaţie şi climatizare, un sistem computerizat, care va monitoriza parametrii calitativi ai aerului din fiecare sală, astfel încât să ofere un confort optim. O atenţie deosebită este acordată şi instalaţiilor electrice. Pentru a asigura cele mai bune condiţii de vizionare, multiplexul din Iulius Mall va fi dotat cu echipamente de siguranţă care pot prelua eventualele căderi de energie. Dotările tehnice ultramoderne includ şi un sistem avansat de detecţie a incendiilor, care conferă siguranţă deplină. Ritmul lucrărilor este unul intens, aproximativ 250 de persoane lucrând zilnic la mai multe tipuri de operaţiuni”, a informat sursa citată.

Cinema City 02

Totodată, reprezentanții complexului comercial au precizat că în perioada următoare sălile vor fi dotate cu ecrane de ultimă generaţie, proiectoare şi sisteme de sonorizare profesionale, pentru o calitate de neegalat a sunetului şi a imaginilor. În acelaşi timp, vor fi amenajate cu mobilier specific, fotoliile fiind de mari dimensiuni şi confortabile, dispuse în amfiteatru, ceea ce conferă unghiuri perfecte de vizibilitate. De experienţa cinematografică se vor bucura şi persoanele cu dizabilităţi, pentru care vor exista un lift şi zone special amenajate, dar şi căşti performante pentru cei cu deficienţe de auz.

„Prezenţa pe piaţa regională a Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România şi parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa,  le va oferi sucevenilor şi nu numai posibilitatea de a viziona cele mai noi blockbustere hollywoodiene, disponibile şi în format 3D”, au mai transmis reprezentanții Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de