Transportatorii de marfă și persoane au primit aproape o sută de amenzi, într-o singură zi, în Suceava


Intră acum și în grupul de

Transportatorii de marfă și persoane au intrat în vizorul polițiștilor rutieri suceveni în prima zi a lunii septembrie, zecile de controale din trafic soldându-se cu aproape o sută de amenzi de circa 60.000 lei.

microbuz transport

Poliția Județeană a informat că la data de 1 septembrie Serviciul Rutier și Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava au organizat şi desfăşurat o acţiune de verificare în trafic a respectării legislaţiei rutiere de către conducătorii autovehiculelor de transport marfă şi persoane.

„Au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenționale în valoare de 63.524 lei, au fost retrase șase certificate de înmatriculare şi un permis de conducere a fost reţinut pentru depăşire neregulamentară”, au informat polițiștii suceveni.

Printre cei depistați de polițiști s-a aflat și un bărbat de 38 de ani, din județul Bistriţa Năsăud. Acesta a condus o autoutilitară cu remorcă, efectuând un transport rutier de mărfuri fără a avea tichet de cântar.

De asemenea, un tânăr de 23 ani din județul Vrancea a fost prins de polițiști în localitatea Dărmăneşti având dovada de verificare a aparatului tahograf expirată din data de 30 mai 2015.

 


Intră acum și în grupul de