Mega concert cu Voltaj, Maxim, Andrei Leonte și Naguale, duminică, după „Crosul Sucevei”


Intră acum și în grupul de

Cunoscutele trupe Voltaj, Maxim și Naguale, precum şi îndrăgitul cântăreţ Andrei Leonte, câștigătorul primei ediții a emisiunii „X Factor” România, vor susţine duminică, începând cu ora 19.00, un mega concert  pe esplanada Casei de Cultură din Suceava.

Evenimentul va fi premiul cel mare pentru toţi locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ, acordat la finalul primei ediţii a Crosului Sucevei, competiţie organizată de Asociația Județeană de Atletism Suceava în parteneriat cu Tineretul Național Liberal Suceava.

afis megaconcertOrganizatorii promit că sucevenii se vor bucura de un spectacol la superlativ, cu show de lumini,  lasere, și cu o sonorizare la cele mai înalte standarde. Accesul la concert este gratuit.

Prima ediţie a „Crosului Sucevei”, competiţie organizată la iniţiativa deputatului PNL Ioan Balan, cu sprijinul lectorului universitar doctor Sorin Raţă, fost campion la atletism, va debuta, duminică, 6 septembrie, la ora 12, din faţa Casei de Cultură din municipiu.

Concursul se va desfăşura pe cinci categorii. Băieţii şi fetele cu vârste cuprinse între 8 şi 13 ani vor alerga 2000 de metri, juniorii şi junioare cu vârste între 14 şi 18 ani vor alerga 2500 de metri, la fel ca şi seniorii şi senioarele cu vârste între 19 şi 39 de ani.  La categoria de vârstă 40-49 de ani, veterani I, lungimea traseului atât pentru proba de la masculin cât şi pentru feminin va fi de 2.000 de metri, ca şi la categoria veterani II, peste 50 de ani.

Potrivit organizatorilor, pot participa la această competiţie doar cetățenii domiciliați pe raza municipiului Suceava. Nu pot participa la „Crosul Sucevei”  sportivii legitimați la vreun club sportiv.

Înscrierile se fac la cortul oficial amplasat pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava care va fi deschis până în ziua crosului, între orele 15.00-22.00.

“Pentru înscriere aveți nevoie de un act de identitate, iar copii minori de până în 14 ani trebuie să prezinte certificatul de naștere și să fie însoțiți de un aparținător care va trebui să semneze o declarație prin care să-și dea acordul în vederea participării la concurs”, precizează organizatorii evenimentului.

Vor fi oferite câte trei premii pentru fiecare categorie de vârstă, atât la masculin cât şi la feminin. Acestea vor consta în televizoare Smart Samsung. Totodată, fiecare concurent va putea participa la o tombolă, la care se vor acorda 10 premii prin tragere la sorţi, mai exact câte un aspirator Samsung. Premiile sunt oferite de Marelvi Electrocasnice reprezentată prin Dumitru Mihalescul.

Competiţia este susţinută de sportivii Cristina Casandra, Sorin Raţă, Dorin Goian şi Daniel Balan.

Sponsorii acestui eveniment sunt Marelvi Electrocasnice şi deputatul Ioan Balan.


Intră acum și în grupul de