Tânăr din Vâlcea prins de polițiști după ce a furat aproape 4.000 lei dintr-o casă din Ciocănești în care s-a cazat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din județul Vâlcea, a fost prins de polițiștii dorneni după ce a furat bani și acte dintr-o casă din comuna Ciocănești în care s-a cazat.

Potrivit Poliției Județene, miercuri după-amiază, un bărbat de 52 de ani, din judeţul Neamț, a sesizat polițiștii despre faptul că de la imobilul său situat pe raza comunei Ciocănești i-a fost sustrasă o sumă de bani şi mai multe documente personale.

bani confiscati

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că marți, în jurul orei 17.00, un tânăr de 27 de ani a ajuns la locuința bărbatului de 52 de ani, solicitându-i cazare pentru mai multe zile.

Însă, a doua zi, în cursul după-amiezii, bărbatul de 52 de ani a constatat că cel pe care l-a primit în casă a plecat, totodată fiind sustrasă și suma de aproximativ 4.000 lei, precum și diferite documente personale.

„Cu ocazia percheziției corporale efectuate asupra suspectului, a fost găsită suma de 3.760 lei și 100 euro, împreună cu documentele persoanei vătămate, care au fost predate acesteia”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de