Acasă Actualitate Tânăr băgat în arest pentru că a încercat să împiedice ancheta într-un...

Tânăr băgat în arest pentru că a încercat să împiedice ancheta într-un caz de agresiune petrecut la Straja


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Straja, a fost introdus în arestul IPJ Suceava, fiind cercetat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de natură să împiedice înfăptuirea justiţiei.

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din Straja au fost sesizați de un tânăr de 24 ani, din Rădăuți, cu privire la faptul că în aceeaşi seară a fost lovit în zona feței și a capului de un bărbat de 22 ani, din comuna Straja.



retinere politie arest mascat (1)

Polițiștii au constatat că tânărul de 24 de ani se afla pe raza comunei Straja, în fața locuinței prietenei sale, împrejurare în care a fost lovit de mai multe ori, de agresorul de 22 de ani.

Victima a ajuns la Spitalul din Rădăuți, medicii arătând că tânărul va avea nevoie de circa zece zile de îngrijiri medicale.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, dispunându-se inclusiv reţinerea agresorului.

Numai că după ce a fost eliberat, agresorul şi-a continuat activitatea infracţională, încercând prin diverse mijloace şi acţiuni de natură infracţională să obstrucţioneze procesul justiţiei.

Din probatoriul administrat de poliţişti a rezultat faptul că bărbatul de 22 de ani a încercat să influenţeze martori, să îi intimideze pentru a da declaraţii favorabile sau modifice materialul probator prin sustragerea/distrugerea de probe sau înscrisuri.

Astfel, la data de 9 septembrie 2015, față de agresorul de 22 de ani și trei martori din dosar au fost emise mandate de aducere la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

„După audierea persoanelor pentru care au fost emise mandatele de aducere, s-a procedat la sesizarea din oficiu cu privire la săvârșirea unui număr de trei noi infracțiuni de către bărbatul de 22 de ani, respectiv: influențarea declarațiilor, instigare la sustragerea/distrugerea de probe sau înscrisuri și răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, fapt pentru care a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Bărbatul  a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version