Au încercat să păcălească ancheta polițiștilor, dar au ajuns în arest. Vezi ce au făcut o femeie şi fiul ei!


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 57 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, și fiul ei de 28 de ani, au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, după ce polițiștii suceveni au constatat că cei doi au vrut să păcăleasca ancheta în urma unui accident de circulație.

femeie, catuse, arest

Potrivit Poliției Județene, la data de 30 august a.c., pe strada Calea Transilvaniei din municipiului Câmpulung Moldovenesc a avut loc un accident rutier în urma căruia o femeie de 32 de ani a fost rănită.

Însă, în urma cercetărilor amănunțite realizate de polițiști, la data de 10 septembrie a.c. a fost stabilit faptul că autoturismul a fost condus de tânărul de 28 de ani și nu de mama sa de 57 de ani.

Sursa citată a arătat că bărbatul  avea permisul de conducere  reţinut, el părăsind locul faptei imediat după producerea accidentului.

„În cauză, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor doi, pentru săvârşirea infracţiunilor de părăsirea locului accidentului, ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi influenţarea declaraţiilor, urmând ca la 11 septembrie 2015 să fie prezentaţi Judecătoriei municipiului Câmpulung Moldovenesc cu propunere de arestare preventive”, se arată în comunicatul Poliției Județene.

 


Intră acum și în grupul de