Geamantane burdușite de țigări de contrabandă, găsite într-un autocar care circula pe ruta Rădăuţi-Londra


Intră acum și în grupul de

foto contrabanda 1

Într-un autocar de transport persoane care circula pe ruta Rădăuţi-Londra polițiștii au descoperit cinci geamantane pline cu țigări de contrabandă, în urma unui filtru la intrarea în oraşul Gura Humorului.

Potrivit Poliției Județene, vineri dimineața agenţii de poliţie rutieră aflaţi pe bulevardul Bucovina din Gura Humorului au oprit un autocar condus de un bărbat de 53 ani, din oraşul Vicovu de Sus, care transporta pasageri pe relaţia Rădăuţi-Londra.

În urma unui control amănunțit, polițiștii au constatat că în cinci geamantane se aflau mai multe pachete cu ţigarete de provenienţă extra-comunitară.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată din poliţişti de la I.P.J. Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, stabilind că în cele cinci geamantane se află cantitatea totală de 2.986 pachete ţigări (59.720 bucăţi ţigarete), în valoare de 30.000 lei, având aplicate timbre fiscale de provenienţă extra comunitară”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Sursa citată a mai arătat că polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 


Intră acum și în grupul de