O femeie şi patru copii au suferit atacuri de panică, după ce casa lor din Rădăuți a fost incendiată intenționat


Intră acum și în grupul de

Patru copii cu vârste de la unu la zece ani și proprietara unei casei din Rădăuți au ajuns luni dimineața la Urgențe, după ce au făcut atacuri de panică văzând că locuința în care stăteau a fost cuprinsă de flăcări.

Potrivit ISU Suceava, în noaptea de duminică spre luni, la ora 2.00, a fost anunțat un incendiu ce a izbucnit la gospodăria unei femei din municipiul Rădăuți, la fața locului intervenind trei autospeciale de pompieri şi o ambulanţă SMURD.

 

În momentul în care echipajele salvatorilor au ajuns la locuința femeii, ardeau cu flacără acoperişul comun al unei anexe şi al bucătăriei de vară, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la două gospodării învecinate.

incendiu marginea (2)

După aproximativ o oră, pompierii au reușit să stingă flăcările, însă în urma incendiului au ars acoperişul anexelor pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi şi circa cinci metri cubi lemn de foc.

De asemenea, s-au degradat pereţii portanţi, obiecte de mobilier, tâmplărie din lemn şi alte bunuri.

„Pe timpul intervenţiei, au fost evacuate două persoane adulte şi patru copii, două fete şi doi băieţi, cu vârste de 1, 2, 6 şi 10 ani. Proprietara şi cei patru copii, au primit îngrijiri medicale din partea echipajului pompierilor paramedici SMURD, deoarece au suferit atac de panică. Cei cinci au fost transportaţi la Centrul de Primire Urgenţe Rădăuţi pentru investigaţii suplimentare”, a declarat plt. adj. Alin Găleată.

El a menționat că incendiul a fost pus intenționat, iar pompierii militari au salvat casa de locuit şi cele două locuinţe aflate în imediata apropiere.

 


Intră acum și în grupul de