Elevii chiulangii intră în atenția polițiștilor suceveni


Intră acum și în grupul de

În prima săptămână a anului școlar 2015 – 2016 peste 350 de poliţişti au desfăşurat zilnic activităţi suplimentare de prevenire, patrulare şi monitorizare a traficului rutier din zona adiacentă unităţilor de învăţământ.

prima zi de scoala (4)

Potrivit IPJ Suceava, ca urmare a măsurilor dispuse, în prima săptămână de şcoală nu a fost înregistrat nici un eveniment negativ la nivelul judeţului cu implicarea  elevilor în calitate de victime sau autori ai unor infracţiuni sau evenimente rutiere.

Sursa citată a mai arătat că și în perioada următoare toate unităţile de învăţământ vor  fi incluse în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei.

„Echipajele de poliţie vor fi prezente, zilnic, în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor. De asemenea, comanda IPJ Suceava a dispus supravegherea în permanenţă a traseelor de deplasare a elevilor”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Poliţiştii atenţionează că în perioada următoare vor desfăşura acţiuni de prevenire şi combatere a abandonului şi absenteismului şcolar, dar vor avea loc și controale la unităţile economice din apropierea școlilor.

 


Intră acum și în grupul de