Mașină condusă de o femeie din Pojorâta fără permis, indisponibilizată de polițiști la Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au indisponibilizat o mașină condusă de o femeie de 30 de ani, din Pojorâta, fără permis auto, după ce în interior au găsit mai multe bunuri care au fost abandonate pe raza comunei Sadova.

foto contrabanda 1 masina

Potrivit Poliției Județene, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 00.50, polițiștii au oprit pentru control, pe strada Runc din comuna Pojorâta, autoturismul condus de o femeie de 30 de ani și în care se aflau ca pasageri doi bărbați, unul de 30 de ani, din comuna Sadova și celălalt de 22 de ani, din comuna Pojorâta.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că femeia nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar în interiorul mașinii se aflau unelte și scule electrice, două canistre pline cu motorină, precum și un furtun din plastic.

Cele trei persoane au declarat că au găsit bunurile abandonate pe raza comunei Sadova.

„Bunurile în valoare de aproximativ 850 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și identificarea persoanele vătămate. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, cercetările fiind continuate de polițiști  în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor trei persoane”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de