Tânără de 18 ani din Suceava, depistată de jandarmi pe o stradă din Burdujeni, după ce întreţinuse raporturi sexuale pentru bani


Intră acum și în grupul de

 

Jandarmii suceveni au identificat marţi noapte, pe o stradă din cartierul Burdujeni, o tânără de 18 ani care întreţinuse raporturi sexuale contra unei sume de bani.

Potrivit Jandarmeriei Suceava, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 00.50 membrii unei patrule de jandarmi au observat pe strada Tineretului mai multe persoane, printre care și o tânără, care discutau intens.

jandarmiDeoarece împrejurările discuţiei păreau suspecte, jandarmii au procedat la stabilirea identităţii celor în cauză şi au efectuat verificări asupra motivului prezenţei persoanelor în locul respectiv.

Astfel, jandarmii au constatat că un bărbat de 29 de ani, din municipiul Suceava, a fost contactat telefonic de patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, dintr-o comună din nordul judeţului, şi au stabilit ca acesta să le intermedieze raporturi sexuale contra cost cu tânăra de 18 ani, din municipiul Suceava, fiica concubinei lui.

Jandarmii au arătat că în momentul surprinderii tânăra tocmai întreţinuse raporturi sexuale cu unul dintre tineri, pentru care primise suma de 100 coroane suedeze,  echivalentul a 47 de lei.

Persoanele în cauză și-au recunoscut faptele, iar unul dintre tineri, precum și fata au declarat că au întreţinut şi în trecut relaţii sexuale în aceleaşi împrejurări.

Tânăra le-a mai spus jandarmilor că are nevoie de bani pentru întreţinerea copilului său, rezultat dintr-o relaţie de concubinaj, tatăl copilului necontribuind la întreţinere.

„Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de proxenetism, în cauză au fost sesizate organele competente în vederea aplicării măsurilor legale impuse de situaţie”, au menționat reprezentanții Jandarmeriei Suceava.


Intră acum și în grupul de