Acasă Actualitate Un sucevean cu maşină de teren a produs un accident la semafor...

Un sucevean cu maşină de teren a produs un accident la semafor şi a fugit. Poliţiştii l-au identificat după o zi de cercetări


Intră acum și în grupul de

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, vineri seara în jurul orei 21.30 de un localnic de 33 de ani, despre faptul că, în jurul orelor 18.48, a fost implicat într-un accident rutier, iar fratele său a suferit leziuni corporale şi se află la spital în timp ce şoferul vinovat a plecat de faţa locului.

semafor rosu



Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că vineri seara, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava şi în care se afla ca pasager fratele său de 31 de ani, din comuna Hânţeşti, conducătorul auto a oprit în spatele autoturismului condus de un bărbat de 72 de ani, din municipiul Suceava, întrucât la semafor era culoarea roşie, moment în care, a fost lovit în partea din spate de un autovehicul de teren, al cărui conducător auto nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi care, a plecat imediat de la faţa locului, fără a putea fi identificat.

 

Ulterior producerii accidentului rutier, bărbatul de 31 de ani, pasager în autoturism, s-a deplasat la spital, întrucât acuza dureri la nivelul spatelui.

 

Conducătorul auto de 33 de ani şi cel de 72 de ani au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii rutieri au reuşit sâmbătă identificarea autoturismul implicat şi a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului, ca fiind un bărbat de 43 de ani, din municipiul Suceava.

 

Cercetările continuă, faţă de conducătorul auto de 43 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă” şi ”părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version