Accident pe DN 2, în afara localităţii Dănila: Doi răniți şi trei maşini implicate


Intră acum și în grupul de

Trei mașini au fost implicate duminică seara într-un accident rutier ce a avut loc pe DN 2, în afara localităţii Dănila, din comuna Dărmăneşti, după ce un bărbat de 38 de ani, din municipiul Rădăuţi, nu adaptat  viteza la condițiile meteo, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă apoasă.

drum, iarna, zapada, ninsoare, trafic (2)

Poliția Județeană a informat că șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un bărbat de 52 de ani din oraşul Vicovu de Sus, care circula din sens opus, după care, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Bălcăuţi.

Astfel, un băiat de 13 ani și o femeie de 43 de ani, ambii din comuna Bălcăuţi, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani, au fost răniți.

Cei trei bărbați au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru şoferul de 46 de ani şi pentru cel de 52 de ani şi de 0,52 mg/l în aerul expirat pentru bărbatul 38 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de