Carosabil umed, patru trenuri anulate şi 39 de localităţi sucevene, în continuare fără curent electric


Intră acum și în grupul de

Luni după amiaza, în judeţul Suceava, pe drumurile naţionale din judeţ carosabilul este umed, iar pe DN 17A, este zăpadă frământată de 0-1 cm şi s-a acţionat cu utilaje de deszăpezire, dar au fost au fost răspândite şi peste două sute de tone de material antiderapant.

Pe drumurile naţionale se patrulează cu zece utilitare.

Pe drumurile judeţene din judeţ carosabilul este umed şi s-a acţionat preventiv cu nouă autoutilaje, pe 12 drumuri judeţene fiind împrăştiate 170 de tone de material antiderapant, iar în prezent se patrulează cu cinci utilitare.

tir, iarna, ninsoare, drum

Potrivit Prefecturii Suceava, toate liniile feroviare de pe raza judeţului sunt funcţionale, dar luni au fost anulate trenurile 5730,5731, 5732 şi 5733 pe ruta Suceava-Cacica şi retur.

Sursa citat precizează că toate echipele E.ON Moldova – filiala Suceava sunt în teren şi lucrează la remedierea disfuncţionalităţilor din 39 de localităţi din judeţul Suceava.

Temperatura aerului în judeţul Suceava a fost luni dimineaţa cuprinsă între -1,5 grade Celsius la staţia hidrometrică Gura Negri şi 2 grade Celsius la staţia hidrometrică Horodnic şi s-au înregistrat precipitaţii cuprinse între 3,1 l/mp la staţia hidrometrică Poiana Stampei şi 29,6 l/mp la staţia hidrometrică Bogdăneşti.

Stratul de zăpadă este cuprins între 1 cm la staţia hidrometrică Gura Negri şi 13 cm la staţia hidrometrică Cârlibaba.

Judeţul Suceava a ieşit astăzi, la ora 10, de sub incidenţa codului portocaliu de vreme severă, dar a rămas sub incidenţa codului galben care este valabil în intervalul 10.00-18.00.


Intră acum și în grupul de