Casa unei bătrâne nevăzătoare din Vultureşti, cuprinsă de un incendiu violent. Femeia a suferit arsuri de gradele I şi II pe faţă, mâini şi picioare


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 93 de ani, nevăzătoare, din satul Osoi, comuna Vultureşti, a ajuns la spital cu arsuri de gradele I şi II pe faţă, mâini şi picioare, după ce casa în care locuia a fost cuprisă de flăcări.

Incendiul a fost anunțat prin apel la 112, marți, în jurul orei 10.00, la fața locului fiind trimise trei autospeciale de pompieri din Fălticeni și Vultureşti.

ACCIDENT - RANITI

„La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul unei camere şi la o parte din acoperişul casei, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

El a mai arătat că femeia a fost evacuată din casă înainte de sosirea echipajelor de pompieri, de către fiica sa, care locuia în apropiere.

Incendiul a fost lichidat după circa patru ore.

Găleată a menționat că au ars bunuri casnice din interiorul bucătăriei şi aproximativ 55 de metri pătraţi din astereala acoperişului casei, cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind efectul termic în urma amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de plita sobei.

Pompierii militari au salvat restul locuinţei şi anexele gospodăreşti.

 


Intră acum și în grupul de