Alexandria Librării: Lansare de carte și concert acustic Ovidiu Scridon la Mureș

Alexandria Librării, în parteneriat cu Promenada Mall Târgu Mureş, 4leaf Irish Pub și Alexandria Publishing House organizează vineri, 23 octombrie 2015,  un dublu eveniment Ovidiu Scridon: lansare de carte “Portretul unui gând” şi concert acustic! Lansarea de carte va avea loc la librăria Alexandria din Promenada Mall Tg. Mureș, începând cu ora 17.00, evenimentul fiind urmat de un recital acustic la 4leaf Irish Pub (după ora 20.00). Aflată la cea de-a doua ediție, cartea “Portretul unui gând” a apărut în vara anului 2015 la editura Alexandria Publishing House.

Alexandria-Librarii-Ovidiu-Scridon-invitatie-Mures

Despre Ovidiu Scridon:

“Sunt un om liber şi de-aici pleacă totul. Am dobândit acest spirit de mic; … am fost, pentru mai mulţi ani, paraşutist sportiv, iar primele performanţe sunt legate de această opţiune. Mă pot lăuda chiar că mi s-au împlinit aproape toate visele importante. N-am de gând să vă dezvălui secretul, dar cred că ţine de universul în care trăiesc şi din care fac parte chitara, poezia, călătoriile şi alte câteva vicii inofensive. Obişnuiesc să privesc oamenii în ochi, mă bucur uneori de lucruri aparent nesemnificative, caut firescul în relaţiile cu semenii şi întotdeauna îmi place să savurez partea plină a paharului. Toate acestea îmi permit să am un fond pozitiv şi mai mult decât atât, să ramân un om liber.”

“Portretul unui gând”

George Stanca:  “Un diagnostic. Ovidiu Scridon e bolnav. De iubire. Cu frisoane grele de poezie. Cu frisoane grele de muzică. Fiindcă, la boala sa, Iubirea, Dumnezeu a mai pus două talente-de-tămăduire: poezia și muzica. Folk, îndeobște…Poezia lui are o deformație celestă. E scrisă metric, geo-metric, si-metric, tocmai spre a fi, musai de a fi… cântată.”

Clara Mărgineanu: “Ovidiu Scridon și atunci când se dezvăluie pare că ascunde sensuri nebănuite. Spune multe prin cântecele și versurile sale, dar nu te lasă să îl cunoști, ci doar să îl intuiești. Ceea ce oferă lumii este partea care poate fi văzută, cea în care îndră-gostiții se regăsesc, retrăiesc și își mângâie rănile, cu arcușul cuvintelor, împreună cu interpretul.”

Înființată la mijlocului anului 2007, Alexandria Publishing House face parte din grup ul de firme cu capital integral autohton Alexandria Group, alături de unul din cele mai importante lanțuri de librării reunite sub un brand românesc, Alexandria Librării. Alexandria Publishing House își propune să reunească în colecția “Gândește”cele mai importante cărți care au schimbat omenirea. 

Citeste si distribuie. Daca nu citesti la timp, intelegi prea tarziu!

loading...