Un executor judecătoresc al Camerei Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Suceava a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu


Intră acum și în grupul de

Grigori Șmocot, executor judecătoresc în cadrul Camerei Executorilor Judecătoresti de pe lângă Curtea de Apel Suceava, cu sediul profesional în municipiul Dorohoi, din județul Botoșani, a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru abuz în serviciu.

judecata

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, bărbatul este acuzat că a îndeplinit în mod defectuos actul de executare silită a unei firme în insolvență.

După cum se arată în documentul citat, Șmocot „a îndeplinit în mod defectuos actul de executare silită constând în ridicarea la data de 23.10.2014 a tractorului marca Fendt 828 Vario SCR Profi, aflat în folosința debitoarei, prin încălcarea interdicției de executare silită a debitorului aflat în insolvență prevăzută de art. 36 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenței, şi prin aceasta a cauzat o vătămare a dreptului de folosință a persoanei vătămate SC P.I. SRL asupra bunului menționat„.

Dosarul va fi soluționat de Curtea de Apel Suceava.


Intră acum și în grupul de