Câinele Poliției de Frontieră a descoperit trei contrabandiști ucraineni care se ascundeau în podul unei case din Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Trei cetăţeni ucraineni, cu vârste cuprinse între 17 şi 28 ani, au fost descoperiți în cursul zilei de joi, 22 octombrie, de câinele poliţist Roj, ascunzându-se în podul unei case din Vicovu de Sus.

contrabandisti

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat în apropierea graniței cu Ucraina trei persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Imediat, polițiștii au procedat la interceptarea bărbaţilor, însă aceştia au fugit către un imobil din apropiere.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă de intervenţie însoţită de câinele poliţist Roj care i-a depistat pe cei trei bărbaţi ascunzându-se în podul imobilului”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că cei trei bărbaţi au fost implicaţi într-o activitate de contrabandă din data de 20 octombrie 2015.

Chiar dacă polițiștii de frontieră au tras două focuri de avertisment în plan vertical pentru prinderea persoanelor în cauză, acestea au reuşit să fugă și să abandoneze două colete.

Ulterior au fost descoperite 2.000 de pachete de ţigări, de diferite mărci, în valoare de 20.000 lei.

Cei trei cetățeni ucraineni sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

 


Intră acum și în grupul de