Primarul Ion Lungu a dispus controale în baruri şi restaurante. El nu se consideră în incompatibilitate în această situaţie


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a anunţat, miercuri, că se vor face verificări în 22 de spaţii din municipiu unde funcţionează cluburi, discoteci sau restaurante unde se organizează evenimente.

„Am început un control la baruri şi restaurante în oraş şi în special acolo unde sunt organizate evenimente. Avem şi o condiţionare privind avizul de la pompieri”, a spus primarul.

ion lungu1

Întrebat dacă nu se consideră în incompatibilitate în această situaţie, primarul a spus că nu el este cel care face verificările, ci angajaţi din subordinea sa din Primărie.

“Nu verific eu cluburile, ci vor fi nişte oameni din primărie”, a spus Lungu.

Întrebat dacă nu era mai bine dacă ar fi delegat atribuţiile pentru aceste controale în condiţiile în care fiul său deţine astfel de localuri primarul susţine că nu are nici un amestec.

“Vă spun un singur lucru: nu am nici un amestec şi nu am fost la nici un eveniment în cluburile la care se face referire. Nu sunt avocatul nimănui şi băiatul meu nu are drepturi nici mai multe nici mai puţine”, a spus Lungu.


Intră acum și în grupul de