Comercianţii din Piaţa Mare nemulţumiţi că după modernizare, clienţii nu văd clar ce cumpără. Roşiile se văd ca fiind negre, conopida e verde. Lungu susţine că a respectat legea


Intră acum și în grupul de

Comercianţii din Piaţa agroalimentară din municipiul Suceava sunt nemulţumiţi că după modernizarea care a fost efectuată pe un sector din această locaţie, din cauza luminatoarelor care sunt acoperite cu un material de culoare verde, clienţii nu văd clar ceea ce cumpără.

„Totul se vede în verde”, a spus una dintre femeile care vând legume în piaţă, care a mai arătat că clienţii sunt nevoiţi să iasă cu marfa în afara pieţei, la lumina zilei, pentru a vedea ceea ce cumpără.

piata centrala suceava

Un alt comerciant a atras atenţia că din cauza luminii verzi întreaga activitate din piaţă este afectată.

„Feţele oamenilor din piaţă au o culoare nefirească,  roşiile se văd ca fiind negre, conopida e verde. Tot ce vindem nu are culoarea naturală”, a spus comerciantul.

Comercianţii consideră că ar trebui măcar ca jumătate din luminatoare să aibă lumină naturală şi nu verde.

Primarul Ion Lungu a spus că în ceea ce priveşte această situaţie, el a respectat legea.

„Ca primar trebuie să respect legea şi nu ni s-a permis să schimbăm ceva la geamurile de acolo. Culoarea verde a fost impusă. Eu că primar doream să fie albă . Eu am vrut să pun culoarea albă în Piaţă Mare, dar nu s-a putut”, a spus Lungu.


Intră acum și în grupul de