Individul din comuna Fundu Moldovei care a accidentat mortal un tânăr de 18 ani, în a doua zi de Paşte, a fost trimis în judecată


Intră acum și în grupul de

Sergiu Mihai Țâmpău, în vârstă de 22 de ani, din comuna Fundu Moldovei, a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. Țâmpău este acuzat că s-a urcat la volanul unei maşini în stare de ebrietate şi a lovit mortal un tânăr de 18 ani, din aceeași localitate, care mergea pe carosabil, după care a fugit de la locul faptei.

accident vama 12

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, fapta pentru care este acuzat bărbatul s-a petrecut în a doua zi de Paşte a acestui an, imediat după miezul nopții.

După cum au arătat procurorii, inculpatul a condus autoturismul marca VW Golf, în localitatea Fundu Molodvei, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de 1,15 g/l şi respectiv 1,00 g/l alcool pur în sânge.

Din cauza vitezei excesive, șoferul a părăsit sensul său de mers, și astfel l-a surprins şi accidentat mortal pe un tânăr de 18 ani care se deplasa în calitate de pieton.

După accident, Țâmpău a ascuns autoturismul respectiv într-o curte din apropierea locului impactului şi a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior la domiciliul său.

 


Intră acum și în grupul de