Liderul PSD Suceava: “Gestul lui Victor Ponta va fi înscris în cartea de istorie, care îl va consacra ca cel mai bun prim-ministru de după 1989”

 

„Gestul făcut astăzi de primul ministru Victor Ponta va fi înscris în cartea de istorie, care îl va consacra ca cel mai bun prim- ministru de după 1989, iar demisia de onoare a demonstrat înălţimea funcţiei pe care a îndeplinit-o cu responsabilitate”, este de părere liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor.

El a şi-a exprimat speranţa ca gestul făcut de premier să fie bine înţeles şi „România să meargă mai departe pe drumul bun început în 7 mai 2012”.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că îşi depune mandatul şi că speră că demisia guvernului său satisface cerinţele oamenilor care au fost în stradă şi a adăugat că este nevoie de soluţii raţionale.
V ponta Nechifor Constantin Cacica

“Am obligaţia să constat supărarea legitimă care există în cadrul societăţii şi dorinţa din nou legitimă de a avea responsabilităţi mai mari decât cele ale patronilor de la firma respectivă. Oamenii simt nevoia de mai mult şi ar fi o mare greşeală din partea mea să ignor acest lucru. Nu vreau şi nu cred că este corect să las această responsabilitate nici în seama celor care au fost în teren, nici pe seama primarilor, secretarilor de stat, miniştrilor, sunt gata să fac eu acest gest pe care o parte importantă din societate îl aşteaptă şi, evident, începând cu ziua de astăzi, îmi depun mandatul de prim-ministru, implicit, şi al Guvernului României şi fac acest lucru, pentru că în anii în care am făcut politică, rezist la orice bătălie cu adversarii politici, niciodată însă nu mă bat cu oamenii şi cred că ar fi o mare greşeală şi cred că am avea toţi de suferit”, a spus premierul Victor Ponta.

Peste 25.000 de persoane au manifestat, marţi seară, în Capitală, pentru a-şi exprima revolta în legătură cu incendiul de pe 30 octombrie, din Clubul Colectiv din Bucureşti şi pentru a cere demisia celor responsabili. În incendiul din Clubul Colectiv, 32 de oameni au murit, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi.

loading...