Tânăr din Salcea, reţinut după ce a accidentat mortal un bărbat pe trecerea de pietoni de la Grupul Şcolar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din oraşul Salcea a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în cursul zilei de miercuri parchetului și instanței cu propunere de arestare preventivă, după ce marţi seară a  accidentat mortal un bărbat care traversa strada pe trecerea de pietoni din faţa Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Potrivit Poliţiei Judeţene, marţi seara, la ora 20.37,  în  timp ce conducea autoturismul  pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, în momentul în care a ajuns la o trecere de pietoni presemnalizată şi semnalizată prin indicatoare rutiere, tânărul l-a accidentat mortal pe un bărbat de 38 de ani din municipiul Suceava, care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător.

arest

„În urma impactului, pietonul a fost proiectat în autobuzul condus regulamentar din sens opus de  un bărbat de 53 de ani din municipiul Suceava, iar ulterior, în autoturismul condus regulamentar în spatele autobuzului de  un tânăr de 19 ani din comuna  Panaci.

După impactul cu pietonul, autoturismul  condus de tânărul de 24 de ani a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un tânăr de 24 ani din municipiul  Suceava”, se arată în buletinul de presă al IPJ Suceava.

Sursa citată precizează că din accident a mai rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului şi a pasagerilor din  autoturismul condus de acesta, o tânără de 19 ani din municipiul Vatra Dornei şi un tânăr de 24 ani  din municipiul Suceava.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În baza probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat parchetului și instanței cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul de 24 de ani din orașul Salcea a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava”, mai menţionează sursa citată.


Intră acum și în grupul de