Acasă Actualitate Misiune spectaculoasă a polițiștilor suceveni pentru prinderea unui hoț care s-a aruncat...

Misiune spectaculoasă a polițiștilor suceveni pentru prinderea unui hoț care s-a aruncat în râul Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au avut parte sâmbătă de o misiune demnă de filmele de acțiune, după ce un bărbat de 53 de ani, suspect în cazul unui furt la reţeaua feroviară, s-a aruncat în apa râului Suceava văzând că este urmărit de oamenii legii.

raul suceava inundatii

Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi au fost sesizați de un angajat al căilor ferate despre faptul că o secţiune de cale ferată prezintă defecţiuni prin întreruperea semnalului, fiind sustrase mai multe transformatoare.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și s-au deplasat pe calea ferată spre podul C.F.R. care traversează râul Suceava în zona cartierului Iţcani.

Acolo, oamenii legii au observat  o persoană  pe malul stâng al răului Suceava, în aval, care incinera nişte bunuri.

„Odată ajunşi în dreptul persoanei care incendia bunurile, poliţiştii şi lucrătorul din cadrul căilor ferate au constatat că bunurile incendiate sunt componentele CFR menţionate ca fiind sustrase. S-a procedat la somarea persoanei, dar acesta în momentul în care i-a observat a sărit în apă, cu intenţia de a părăsi locul respectiv şi a se sustrage cercetărilor”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Întrucât nu a răspuns somațiilor, polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, dar bărbatul și-a continuat deplasarea prin apă.  În acel moment un poliţist a sărit în râu, continuând urmărirea persoanei suspecte înot.

„După o urmărire de aproximativ 500 – 700 de metri,  s-a reuşit prinderea şi imobilizarea persoanei bănuite, care a fost încătuşată şi condusă la sediul Postului de Poliţie TF Suceava, în vederea identificării şi continuării cercetărilor”, a menționat sursa citată.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoana bănuită de furt este un bărbat de 53 de ani, din municipiul Suceava, cu antecedente penale. El este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. Bărbatul urmează să fie prezentat instanţei competente cu propunere de arestare preventivă.

 

 



 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version