Acasă Actualitate Sărbătorirea Zilei Bucovinei în Parlamentul European la Bruxelles, anulată după atacul din...

Sărbătorirea Zilei Bucovinei în Parlamentul European la Bruxelles, anulată după atacul din Paris. Nivelul de alertă din PE a fost ridicat


Intră acum și în grupul de

Evenimentul pe care Consiliul Judeţean Suceava îl pregătea privind săbătorirea Zilei Bucovinei şi a Zilei Naţionale a României, în Parlamentul European din Bruxelles, va fi anulat din cauză că a fost ridicat nivelul de alertă în Parlamentul European, în urma atentatele din Paris.

catalin nechiforAnunţul a fost făcut, luni, de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor.

„Aveam în pregătire un concept interesant de promovare complexă: 12 – Bucovina Little Europe, care însemna turism, cultură, gastronomie, tradiţii şi accesibilitate”, a spus Nechifor, precizând că evenimentul trebuia să se desfăşoare în 3 decembrie.

Potrivit şefului administraţiei judeţene,  CJ Suceava îşi propunea să organizeze şi un concert de gală pentru românii din Bruxelles, susţinut de Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu”.

Preşedintele CJ Suceava a mai spus că era pregătită şi o întâlnire cu agenţii tur-operatoare şi companii aeriene la Bruxelles.

„După atentatele de vineri noaptea, din Paris, viaţa Europei se schimbă într-o manieră pe care încă nu o putem bănui”, a mai declarat Nechifor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version