Fotbal, Liga a III-a – Se putea mai mult! – CF Braila – CS Juventus Falticeni 0 – 0


Intră acum și în grupul de

CF Braila – CS Juventus Falticeni 0 – 0

În ciuda pozitiei din clasament, Juventus Falticeni continua seria meciurilor bune. Ghinionul pare sa nu fi parasit gruparea de pe malul Somuzului. În etapa a saptea a Seriei I din Liga a III-a, elevii lui Ovidiu Murariu au evoluat pe terenul formatiei CF Braila, retrogradata în vara din esalonul secund. Tânara formatie falticeneana a dominat meciul de la Braila si numai ratarile au facut ca rezultatul sa ramâna alb pâna la finalul celor 90 de minute. La prima actiune de atac Sava a trimis cu capul în bara portii gazdelor. Norocul brailenilor si-a aratat fata si la ocazia irosita de juniorul Cozma iar câteva minute mai târziu portarul Juventusului, Zaharia s-a remarcat respingând în bara. Prin rezultatul de la Braila si mai ales prin jocul bun practicat, fotbalistii falticeneni au aratat ca au depasit momentul greu cauzat de înfrângerea în fata Raraului Câmpulung Moldovenesc, în runda precoluatedenta.

Oaspetii au avut sansa deschiderii scorului chiar în primul minut al confruntarii de la Braila, însa balonul trimis cu capul de Sava a nimerit doar bara. Dupa o alta ocazie irosita de Cozma, jucatorii gazda au trecut pe lânga gol la jumatatea primei reprize, când Zaharia a respins cu greu balonul în bara laterala. Partea secunda a debutat la fel ca prima, cu o mare ratare a oapetilor, trecuta în contul atacantului Andrei Aileni. Nici Adi Pânzaru, Suleru sau Ciopraga nu s-au dovedit mai inspirati si astfel falticenenii au recuperat doar o parte din punctele pierdute etapa trecuta, acasa, cu CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc.

Pentru Juventus au evoluat: Zaharia –  St. Craiu (Dumistracel), Sava, Ciopraga, Florin Aileni, O. Bosancu (Pantea) – Suleru, Adi Pânzaru, Cozma (Fl. Pânzaru) – Prisaca, Andrei Aileni (Vrabie).

În etapa urmatoare, CS Juventus va întâlni pe teren propriu, un adversar redutabil, FCM Bacau II, echipa care azi va evolua la Câmoulung Moldovenesc, în compania celeilalte formatii sucevene din serie, CSM Raraul. Meciul dintre cele doua formatii a fost amânat deoarece joia trecuta bacauanii au jucat în saisprezecimile Cupei României împotriva Rapidului. 


Intră acum și în grupul de