Fotbal, Liga a IV-a – Homneac marcheaza o „dubla” pentru satelit – FC Cetatea II Suceava Arbore – Bradul Putna 5 – 2 (3 – 2)


Intră acum și în grupul de

FC Cetatea II Suceava Arbore – Bradul Putna 5 – 2 (3 – 2)

A fost un meci echilibrat în prima repriza, când oaspetii au condus cu 2-1. În partea a doua a jocului, cei de la Bradul nu au mai facut fata forcingului gazdelor care s-au impus la trei goluri diferenta. Dupa acest succes Cetatea II a revenit pe primul loc al clasamentului. Au evoluat formatiile:

Cetatea II: Constantin – Razlog, Cerlinca, Apetri, Tomaz Donizete, Homneac, Ov. Ciobanu, Martinescu, Scutelnicu, Turliuc, Dovalciuc. Au mai intrat: Ignatescu, Crisu si Florescu.

Bradul: Zubas – Puha, Tugui, Luca, Isopescu, Romega, Bîru, Busuioc, Georgescu, Ionesi, Turcanu. Au mai evoluat: Andriescu, Cretan si Cenusa.

Golurile au fost marcate de Homneac (16, 32), Dovalciuc (34, 70), Razlog (81) pentru Cetatea II, respectiv Puha (18) si Romega (27).

Partida a fost bine arbitrata de Vasile Tacu din Suceava. (M.M.)

Derbi câstigat de feroviarii suceveni

Rapid CFR Suceava – CS Gura Humorului 1 – 0 (0 – 0)

A fost un meci deosebit de echilibrat în care ambele echipe a prezentat cele mai bune garnituri. Multe ocazii de gol la fiecare poarta dar în final s-au impus ceferistii prin reusita lui Lucian Burlacu în minutul 84.

Au jucat:

Rapid CFR: Pascal – Sevaciuc, M. Ciobanu, V. Murariu, C. Munteanu, Spatar, Romaniuc, Stamate, Burlacu, Bejinariu, Turineac. Au mai jucat: Huluba, Grigorean, Pînzaru si Raut.

Gura Humorului: Negrea – Grosu, Neagoe, Piticariu, Beleca, Gafita, Bernic, Tanasa, Ionita, Cocar, Cainari. Au mai intrat: Macovei, Obreja, Morari. (M.M.)

Trei puncte mari pentru dorneni

Zimbrul Siret – Dorna Vatra Dornei 1 – 3 (0 – 1)

S-au întâlnit doua echipe care practica acelasi stil de joc si care sunt alcatuite din jucatori experimentati la care primeaza tehnicitatea. Desi au aliniat cea mai buna formatie, gazdele n-au reusit sa faca fata ritmului impus de echipa lui Iliuta Groza, în care s-au remarcat Szekely, Iuga, D. Bostan si Vizitiu. Au jucat formatiile:

Zimbrul: Bejenariu – Herman, Zus, Melniciuc, Popoiu, Platon, Tcaci, Olaru, Tarlan, Luchian, Pîrlog. Au mai intrat: Tcaciuc, Harasemiuc, Maftei si Soiman.

Dorna: Brandabura – Szekely, Iuga, Melinte, Boanches, Atofanei, Vizitiu, Tifui, Nemes, D. Bostan, Kasper. Au mai intrat: Stan si I. Groza.

Golurile au fost înscrise de Luchian (68) respectiv Kasper (28), D. Bostan (58, 66).

Partida a fost bine arbitrata de suceveanul Catalin Ariciuc. (M.M.)

Hattrick-ul lui Bodîrlau a fost decisiv

Bucovina Badeuti – Avîntul Todiresti 3 – 0 (1 – 0)

Au învins „juniorii” lui Vichente Popescu la un scor de forfait prin golurile înscrise în minutele 27, 51 si 86 de Bodîrlau, un fotbalist de 40 de ani! La gazde au jucat si câtiva fotbalisti mai „tineri”. În urma acestui rezultat gazdele au urcat pe locul sase al clasamentului. Gazdele au evoluat din minutul 29 cu un jucator în minus, Vali Gavriliuc fiind eliminat dupa ce a primit în doua rânduri cartonasul galben.

Au evoluat urmatoarele garnituri:

Bucovina: Dumitriu – D. Tatar, Gh. Tatar, Vali Gavriliuc, Hunceac, Hutanu, M. Gavriliuc, Vasile Gavriliuc, Bodîrlau, Podariu, Nistor. Au mai intrat: Strufanga, Petrescu, Rosu si Valentin Gavriliuc.

Avîntul: Bordianu – Tabarcea, A. Tcaciuc, Savut, Braescu, Seserman, Balint, Cobeli, A. Grosu, Ungureanu, Casvanean. Au mai intrat Rotar, C. Tcaciuc, Avramutoaie si Balan.

Bun arbitrajul humoreanului Vasile Paduraru.

Fotbal

S-a tras la sorti programul sferturilor  

Luni, 1 octombrie 2007, la sediul AJF Suceava s-a întrunit Biroul de urgenta al AJF-ului la care au participat presedintele Aurel Daicu, vicele Constantin Gheghi si trezorierul Anton Buruiana. Au fost stabilite echipele calificate în Cupa României si programul meciurilor din sferturile de finala a fazei judetene.

La tragerea la sorti s-a avut în vedere ca echipele de categorie inferioara si cele mai slab clasate în Liga a IV-a sa joace pe teren propriu. Iata programul meciurilor:

Avântul Volovat – Cetatea II Suceava Arbore

Inter Capu Câmpului – Juventus II Falticeni

Bradul Vama – Florconstruct Patrauti

Zimbrul Siret – Bradul Putna

Jocurile se vor disputa miercuri, 17 octombrie 2007, orele 16. Baremurile de arbitraj vor fi stabilite la nivelul Ligii a IV-a. 


Intră acum și în grupul de