Acasă Actualitate HANDBAL HCM Constanta, debut cu stangul in Liga Campionilor

HANDBAL HCM Constanta, debut cu stangul in Liga Campionilor


Intră acum și în grupul de

Daca la fotbal, Steaua Bucuresti a pornit în grupele Ligii Campionilor cu o înfrângere, „figura” a fost din pacate repetata de HCM Constanta la handbal masculin. Campiona României a debutat tot cu o înfrângere în deplasare în cea mai prestigioasa competitie a „Batrânului Continent”.

„Cosmarul nordic” pare sa-l bântuie pe antenorul constantenilor, Lucian Râsnita. Daca anul trecut, HCM ceda la scor la Gudme (17-33), campioaa a suferit înca un esec clar pe tarîm scandinav, cedînd cu 25-33 pe terenul campioanei Suediei, Hammarby IF. Constantenii au rezistat aproape o repriza, dar nordicii au profitat pe finalul primei parti de nenumaratele greseli din atacul si apararea românilor, intrând la cabine cu un avans de patru goluri (18-14). În partea secunda, elevii lui Râsnita au avut o evolutie foarte slaba, avantajul gazdelor fiind chiar si de 11 puncte (31-20), în minutul 53. Pe final, HCM a reusit sa reduca din diferenta, partida încheindu-se cu scoru de 25-33.



În cealalta partida din Grupa B a Ligii Campionilor, detinatoarea trofeului, gruparea germana THW Kiel, a învins în deplasare, cu 34-32, pe Montpellier. HCM va da piept în urmatoarea partida, pe 7 octombrie, cu Montpelier, meciul urmând sa aiba loc în Sala Sporturilor din Constanta.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version