Bărbat din comuna Frătăuții Noi, prins beat la volanul unei mașini ce avea plăcuțele altui autoturism


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Frătăuții Noi, s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii din Rădăuți l-au prins beat la volanul unei mașini ce avea plăcuțele altui autoturism.

Placute de inmatriculare

IPJ Suceava a informat că în noaptea de duminică spre luni, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe strada 1 Mai din localitate autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Frătăuții Noi.

„Întrucât emana halena alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost transportat la spital în vederea prelevării de probe biologice, ocazie cu care, bărbatul de 33 de ani a acceptat să fie testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă, în prezența medicului, a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Mai mult, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere emis de autoritățile din România, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturism provin de la un alt autovehicul ce aparține unui bărbat din municipiul Rădăuți.

În interiorul mașinii polițiștii au găsit o autorizație de circulație provizorie, valabilă în intervalul 21.07.2015 – 19.08.2015, precum și documentele de proveniență ale autoturismului. (M.T.)

 


Intră acum și în grupul de